Înscrierile la curs 

s-au încheiat!

ATENȚIE: TRADERII CARE DORESC SĂ DEVINĂ PROFITABILI ÎN DAY TRADING

Noua strategie de trading pe time frame mic cu indicatorul perfect te ajută să iei tranzacții incredibil de precise care generează profituri frecvente – Chiar dacă nu ai experiență anterioară de trading

Înscrie-te aici pentru viitoarea ediție!

Tranzacționează ca traderii profesioniști, folosind exact formulele de tranzacționare care dau rezultate pentru traderii de pe Wall Street, permițându-ți să te concentrezi asupra conservării capitalului în timp ce sporește extragerea banilor din piață...

Imaginează-ți cum ar fi...

să tranzacționezi 20-40 de minute pe zi, câștigând mult mai mulți bani decât în câteva zile
să nu fii prins în tranzacții în care ghicești direcția, în loc să știi direcția
să știi exact când trebuie să renunți la o tranzacție înainte de a fi prea târziu, protejând capitalul
să știi când este suficient profit pentru a lua profit total sau parțial
să nu mai depui bani în contul tău și să începi să faci bani cu banii pe care îi ai disponibili în cont deja
să înțelegi psihologia trendului care se formează și când este punctul de cotitură...
Acum imaginează-ți cum ar fi să realizezi aceste lucruri cu ușurință

Poți! Cu planul de tranzacționare Sniper Scalper

De fapt, cei mai buni traderi pe care îi cunoaștem fac zeci de mii, chiar sute de mii pe lună. Din păcate, foarte puțini predau pentru ca alții să învețe și dacă o fac, cer mii de dolari pentru aceasta.

De aceea, o să îți placă Sniper Scalper.

Câteva cuvinte despre instructorul tău

alex-jax
Salutare, numele meu este Alex Jax și locuiesc în Marea Britanie de peste 11 ani. Sunt căsătorit și am doi copii mici minunați 😊

La începutul anului 2016 am avut primul contact cu lumea crypto, tehnologia blockchain, BTC și cel mai important, tranzacționarea bazată pe strategie.

În 2018, imediat după perioadele extrem de volatile ale pieței crypto, am decis să fac schimbarea.
Am renunțat la job-ul de la Google și am început să aloc timp suplimentar pentru aprofundarea și întelegerea acestei tehnologii.

Am fost atras în mod special de utilitatea criptomonedele în viitorul apropiat și bineînțeles de tranzacționarea lor zilnică sau ca o investiție pe termen lung.

Am acumulat experientă și am învațat din greșeli și de la mentori, suficient încât să pot învăța o cumunitate să reușească în crypto, mult mai repede decât mine.

Vino în comunitatea mea și acumulează experiență, încredere și skilluri de trader spre beneficiul tău.

Sper cu adevărat că oferind-ți toate aceste resurse digitale, vei învăța eficient și te vei bucura de această tehnologie și de beneficiile ei.

Sniper Scalper te învață aceeași strategie dovedită a avea mare randament, pe care o folosesc traderii milionari

Ceea ce înseamnă că poți să iei mai multe trade-uri cu precizie fără a fi nevoie să ghicești direcția sau să te gândești să găsești un robot costisitor și improbabil de trading care va genera bani pentru tine

Vrei să te mândrești cu tradingul tău?

Acordă-ți doar câteva zile de pregătire cu Alex, omul care a creat CryptoMundi și a construit o comunitate de traderi profitabili în jurul lumii

Ai nevoie de mai mult timp pentru tine și familia ta?

Folosește același plan ca și Florin, fost angajat NHS UK care a învățat să facă trading și face bani frumoși, suficienți cât să-și permită să "lucreze" de acasă
Cu Strategia Sniper Scalper și cu Indicator la care vei primi acces, vei atinge măreția în tranzacționare și nu vei mai simți că nu știi ce se va întâmpla în continuare.

Alți traderi ai comunității noastre Sniper Scalper pot confirma: MaNu, grosu, Florin, Zoli, MaSS866, Claudiu, Valentin, dyabolik, Bog și mulți alții pe care îi vei cunoaște în curând.

Sniper Scalpers te va transformă într-un trader,
indiferent de experiența pe care o ai

N-am să te mint, va trebui să muncești și tu la înțelegerea
și aplicarea planului cu strictețe

Cum funcționează strategia Sniper Scalper?

Sniper Scalper funcționează pe orice interval de timp... Funcționează în Crypto, Stocks, Forex, Commodities... literalmente orice tip de piețe

Poate fi învățat de oricine, inclusiv de copii

Dacă ai internet, poți folosi TradingView și te poți conecta la un exchange...

Atunci poți plasa tranzacții uimitoare folosind Strategia Sniper Scalper & Indicatorul

Sniper Scalper este incredibil de ușor de învățat și aplicat, chiar dacă crezi că nu vei reuși niciodată în trading... de ce? 

Pentru ca pur și simplu vei urmări un plan exact, și vei acționa numai conform planului

Planul în 3 pași simpli arată așa

1

Deschide Chart-ul

alege asset-ul pe care dorești să-l inspectezi prin indicatorul primit, înainte să iei orice decizie

2

Asset-ul este bullish sau bearish?

printr-o simplă privire asupra chart-ului pe time frame-ul dorit, vei ști ce trebuie să tranzacționezi, long sau short

3

Alege intrarea potrivită cu riscul potrivit

folosind un set de reguli pe care le vei avea la îndemână sub formă de poze, vei alege întrarea cu probabilitatea cea mai mare să meargă în direcția dorită
Pe cuvânt, strategia a întors balanța pentru mulți oameni. A rezolvat incertitudinea și le-a dat posibilitatea să aibă încredere și să facă ceea ce le place cel mai mult cu ușurință! Tradingul!

Programul Cursului

ZIUA 1

Marți 18 Octombrie 2022 - Ora 20:00 RO
Psihologia Unui Trading Profitabil

Vei afla despre cele 10 Reguli Fundamentale ale traderilor de succes. Aici vom vorbi despre Așteptări, Frici, Imaginație și Lăcomie, toate aceste produse ale minții care îți pot sabota drumul spre succes.

Am să te îndrum să le înlături, ba mai mult, să le folosești în favoarea ta. Emoțiile și trading-ul nu fac casă bună!

Acces la Indicatorul [CM]Sniper Scalper

Am concentrat în acest indicator tot ce este mai important să știi atunci când privești un chart. Este singurul indicator de care vei avea nevoie!

Un chart curat îți va da mai multă claritate în trading. Sniper Scalper și strategia îți vor arăta unde este cel mai posibil ca prețul să întâlnească suport sau rezistență, unde să execuți un trade-entry, unde să adaugi la un trade câștigător pentru a profita și mai mult, unde să încasezi profit sau să închizi un trade.

ZIUA 2

Joi, 20 Octombrie 2022 - Ora 20:00 RO
Alfabetul Lumânărilor

Știai că din multitudinea de lumânări dintr-un chart, doar 7 sunt cu adevărat semnificative? Restul sunt doar de “umplutură”, neutre sau normale ca sa fiu mai exact.

Imaginează-ți cu câtă încredere ai tranzacționa știind că cel mai probabil, după una dintre cele 7 lumânări (grupări) urmează o mișcare importantă și chiar direcția în care se va îndrepta.

Traderii instituționali iau deciziile importante bazând-se pe acest limbaj al lumânărilor “Price Action”. Ai vrea să știi să „citești” limbajul lor? Această lecție este elementul cheie al cursului!

ZIUA 3

Duminică, 23 Octombrie 2022 - Ora 20:00 RO
Price Action în confluență cu indicatorul Sniper Scalper

În ziua trei, ne uităm la exemple reale de execuție a trade-urilor, bazate pe price action și indicatorul Sniper Scalper.

Este momentul în care piesele din puzzle încep să capete formă. Se conturează planul tău de trading, se face lumină! 😊

ZIUA 4

Marți, 25 Octombrie 2022 - Ora 20:00 RO
Price Action în confluență cu CryptoMundi Fibonacci (Magic FIB)

Adăugăm elementul Fibonacci la arsenal. Numerele Fibonacci stau la baza dezvoltării umanității de sute de ani și sunt folosite la scara largă și în trading. Motivul? Funcționează!

Am personalizat zonele Fibonacci cu strategia de trading și face minuni. Vreau ca și tu să ai aceasta unealtă și te voi învăța cum să o folosești.

ZIUA 5

Joi, 27 Octombrie 2022 - Ora 20:00 RO
Risc Management și Trade Management

Nimic din ceea ce vei învăța vreodată despre trading nu te va ajuta să ai succes fără să ai riscul în control. În trading pierderile sunt inevitabile, însă pierzând corect inevitabil vei avea succes.

Rata de câștig trebuie să fie întotdeauna de partea ta, să câștigi mai des decât să pierzi, să câștigi mai mult decât poți pierde.

Am să te învăț modul corect, astfel încât să te simți în control și siguranța ori de câte ori te vei afla într-un trade. Cu exemple reale pe charturi.

ZIUA 6

Duminică, 30 Octombrie 2022 - Ora 20:00 RO
Sesiune Q&A

După 2 săptămâni în care ai acumulat o mulțime de informații noi, sunt sigur că vor fi câteva întrebări. Dedic acestui subiect oricât de mult timp este necesar pentru a mă asigura ca toate întrebările au primit răspuns.

Cu Sniper Scalper vei obține

O strategie dovedită pentru a-ți permite să devii mai profitabil, pentru care alții au plătit 5000 USD pentru a învăța, astfel încât să excelezi la extragerea banilor din piață
6 luni de acces GRATUIT la [CM] Sniper Scalper, un fantastic și simplu de utilizat indicator care te va ține concentrat și îți va permite să intri / ieși în trade-uri înaintea multor participanți la piață
6 sesiuni de training cu Alex & Florin, alături de alți Sniper Traderi
Documente cu grafice, formațiuni de lumânări, situații de intrare și ieșire, precum și planul pe care îl vei păstra cu tine în timpul tranzacționării
Accesul pentru a revedea toate materialele înregistrate ori de câte ori ai chef să le repeți
Accesul la comunitatea noastră formată din 26 de Sniper Scalper Traders pentru a discuta și a tranzacționa alături de ei
Acces la platforma noastră de e-learning pentru a-ți urmări progresul în învățare și pentru a te întoarce în același loc de unde ai plecat ori de câte ori ești gata să continui
Suport prin e-mail și Discord de la Alex & Florin ori de câte ori simți că ai întrebări
E-mailuri secvențiale care te vor ajuta pe parcurs lecție cu lecție

Dar asta nu e tot...
Încearcă Sniper Scalper, și vei primi și un BONUS special!

Sniper Scalper Study Classes

GRATUIT 6 sesiuni LIVE suplimentare cu Florin după încheierea cursului, unde vei aprofunda și unde îți va răspunde la toate întrebările - valoare totală 1500 USD

Ce spun cursanții precedenți?

Cuvintele oamenilor care au participat la edițiile precedente Sniper Scalper
"Cursul Sniper Scalping, in doar 5 zile de studiu si muuulte paper trade-uri, m-a transformat din catastrofa, in traderita profitabila! Eu nu imi mai dadeam nicio sansa! Insa, tu, Jax, nu esti doar un mentor foarte bine pregatit si pasionat de ceea ce faci, mai mult decat atat, ai puteri de alchimist: reusesti sa transformi pierderea in castig in forma continuata ! Iti multumesc din suflet pentru acest curs concis, usor de inteles si de aplicat! Hard work has never been so fun !!"

Marlena

Romania
"Multumesc pt TOT nu puteam din nici o alta parte sa invat exact ceea ce trebuie. Totul la superlativ!"

Gina

Cipru
"Acest curs a facut multa lumina in acest stil de trading. Price action is the King! Price action + ema is the Queen! Price action + ema+fib = big happy family :) ! Atata timp cat urmaresc planul, voi fi bine ! Iti multumesc pentru aceasta oportunitate ! I have no fear ! You are here ! Thanks bro ! XegoX :)"

Alex

Romania
"Multumesc,Alex! Mi-a facut multa lumina chart acest curs si acest indicator. Recomand cu incredere tuturor!"

Robert

Franța
"Am pierdut o multime de bani inainte sa te cunosc si sa cunosc comunitatea ta. Am inteles ca trebuie sa ma educ si sa fiu ajutat in sensul acesta. Sniper Scalper mi-a dat ocazia sa devin un trader profitabil. Mi-as fi dorit sa fi stiut mai dedemult de aceasta comunitata minunata si de daruirea cu care faci lucrurile sa functioneze si pentru noi in trading. Iti raman recunoscator pentru tot ce ai facut si continui sa faci pentru mine!"

Florin

UK

Scurt video prezentare

Scurte exemple din strategie și prezentarea indicatorului

Sniper Scalper este probabil cel mai bun deal al momentului în piața crypto Românească

Dacă ar trebui să plătești un trader profesionist pentru a te învăța toate lucrurile pe care le vei obține prin Sniper Scalper, te-ar costa probabil 5000 USD sau mai mult

Cursul + Indicatorul

În curând
$500
plată unică
Înscrierile pentru cursul LIVE se vor deschide în Ianuarie 2023
3-zile

Cumpără Sniper Scalper ACUM 100%
GARANTAT FĂRĂ RISC

Dacă nu te mulțumește pe deplin modul în care va decurge cursul, poți cere rambursarea plății în primele 3 sesiuni. Fără întrebări! 
Chiar dacă ai ajuns să înțelegi o parte din strategia care te poate ajuta în continuare!

Inscrie-te la curs

Cumpără accesul tău către educația în libertatea financiară astăzi și asigură-te că vei rezerva locul tău înainte ca cele 20 de locuri să se ocupe!

Disclaimer


Crypto Mundi reprezintă o comunitate de investitori și traderi de cryptomonede, organizată sub forma unui grup public constituit pe rețeaua de socializare Facebook (denumită în continuare ”Crypto Mundi” sau ”Grupul” sau "Comunitatea").
Informațiile puse la dispoziție de administratorii și/sau membrii Grupului se bazează pe informaţii obţinute de la/din surse de informare publică, considerate de încredere, dar pentru a căror acurateţe şi caracter complet administratorii și/sau membrii Crypto Mundi nu își asumă responsabilitatea.
Toate estimările, previziunile, opiniile și oportunitatea realizării de investiții în cryptomonedele descrise în analizele Grupului, incluse în orice postări sau comentarii de pe grupul Crypto Mundi reprezintă judecata independentă a membrilor acestui club de la data publicării, acestea reprezentând simple recomandări, neputând fi considerate îndemnuri de investiții. Administratorii Crypto Mundi își rezervă dreptul de a modifica/nu actualiza/întrerupe opiniile exprimate pe Grup în orice moment, fără o notificare prealabilă.
Eventualele analize/informații puse la dispoziție de către administratorii și/sau membrii Grupului sunt realizate exclusiv în scop informativ şi (i) nu constituie sau nu fac parte din nicio ofertă de vânzare, abonare sau solicitare de cumpărare sau subscriere a vreunei cryptomonede, (ii) nu sunt destinate unei oferte de vânzare, abonare sau solicitare de cumpărare sau subscriere a unei cryptomonede, și (iii) nici nu reprezintă material publicitar al vreunei cryptomonede.
Oportunităţile de investiţii prezentate în postările Crypto Mundi pot să nu fie adecvate anumitor categorii de investitori, în funcţie de obiectivele investiţionale ale acestora, de orizontul de timp sau în contextul situaţiei financiare prezente a acestora. Investiţiile prezentate pot înregistra fluctuații ale preţului sau ale valorii acestora, pot scădea în valoare (existând posibilitatea ca aceasta să devină chiar zero), iar investitorii pot pierde o parte și/sau toate sumele de bani investite.
Performanţele anterioare ale unei cryptomonede nu reprezintă neapărat o garanţie a rezultatelor viitoare. Îndeosebi, riscul asociat unei investiţii într-o cryptomonedă nu este explicat în întregime pe Grup și nu poate fi prevăzut cu în mod cert. Informaţiile sunt oferite fără garanţie, „asa cum sunt”, şi nu ar trebui privite ca un substitut al obţinerii de consiliere individuală.
Nici Crypto Mundi, nici membrii Grupului nu îşi asumă în niciun fel responsabilitatea pentru eventualele pierderi ce pot fi generate de folosirea informațiilor de pe Grup. De asemenea, analizele nu poate fi redistribuite, reproduse sau publicate în întregime sau parţial, indiferent de scop.
Prin simpla aderare la Grup, membrii Crypto Mundi iau la cunoștință prezentul Disclaimer și sunt de acord cu informațiile publicate în cuprinsul acestuia, neavând niciun drept de regres împotriva administratorilor și/sau oricăror membri ai Grupului.
rocketearth